ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش
انتشار: مرداد 29، 1400
بروزرسانی: 02 دی 1404

ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش

ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش

برای این کار باید بعد از پر شدن شکم ماهی، سینی را کمی چرب کنید و مقداری آرد روی آن بپاشید و ماهی را روی سینی قرار دهید. در این زمان مقداری سس با آب انار و کره و زعفران درست کرده و روی ماهی بریزید. یکی از آش های یزدی خوشمزه که از غذا های سنتی یزد هم شناخته می شود، آش گندم است.

  • بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید.
  • جزییات و مراحل طرز تهیه قنبر پلو را در لینک مطلب مطالعه کنید.
  • قصر منشی یکی از بهترین رستوران های سنتی اصفهان است که غذاهای محلی خوشمزه اصفهان را برای مشتریانش می پزد.

برای خواندن فوت و فن ها و طرز تهیه کوفته خوشمزه کباب ترکی استانبولی روی لینک مطلب کلیک کنید. برای آماده کردن کوفته عدس حدودا به ۱ ساعت زمان نیاز خواهید داشت. این غذا بدون گوشت یا هر نوع مخلفات پرهزینه دیگری آماده می شود و در نهایت این شما هستید که از طعم واقعی یک کوفته ایرانی لذت می برید. برای خواندن طرز تهیه کوفته عدس بدون گوشت روی لینک مقاله کلیک کنید. برای خرید گوشت گیاهی، تنها کافی است به فروشگاه اینترنتی به روز مارت مراجعه کرده و از میان انواع برندها و گوشت های سالم گیاهی، یکی را انتخاب کنید.

مجله آشپزی شادیما

در فهرست غذاهای ایرانی، «خورش کنگر» یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اواخر تابستان تا اوایل زمستان می توانید با کنگر تازه آن را درست کنید. در طرز تهیه خورش کنگر از سبزی هایی مثل جعفری و نعنا هم استفاده می شود. «خورش آلو»، از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و اصیل است که با مرغ، گوشت قرمز یا کوفته قلقلی درست می شود. در طرز پخت غذای ایرانی خورش آلو، می توانید از آلو جنگلی یا خورشی و آلو بخارا استفاده کنید. در میان اسم بهترین غذاهای ایرانی «مرصع پلو» جایگاه ویژه ای دارد. مرصع پلو یکی از بهترین غذاهای ایرانی مجلسی برای شام یا ناهار مهمانی است.

اول- چلوکباب کوبیده مرغ

بعد از اینکه مرغ ها پخت گوجه ها و فلفل های ریز شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه گوجه ها پخت و فلفل دلمه ای ها نرم شدند ادویه را به این مخلوط اضافه کنید و به موا اجازه دهید کمی دیگربپزند. لایه اول سیب زمینی های سرخ شده، لایه بعدی مخلوط مرغ و گوجه و فلفل دلمه ای و در نهایت مخلوط شیر، تخم مرغ و پنیر پیتزا را اضافه کنید. ظرف را در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه در فر قرار دهید. خورشت فسنجان یکی از انواع غذا برای ناهار بوده و در عین حال از خوشمزه ترین خورشت های ایرانی نیز هست.

غذاهای ایتالیایی شهرت زیادی دارند و معمولاً رستوران های ایتالیایی در سراسر دنیا، شیک ترین و لذیذترین غذاها را سرو می کنند. طعم غذاهای ایتالیایی با فرهنگ و سنت این کشور جذاب گره خورده و سبک و سیاق خاصی دارد. لازانیا، پاستا و بسیاری از غذاهایی که احتمالاً در برنامه غذای هفتگی شما نیز قرار دارد، جز مشهورترین غذاهای ایتالیایی هستند. در این مقاله می توانید معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی را از وب سایت های walksofitaly، poweredbyorange و travelfoodatlas در مجله کوروش بخوانید. خوراک قفقازی یک نوع غذا برای ناهار است که با انواع گوشت و سبزیجات درست می شود. شما می توانید طرز تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده را در ستاره مطالعه نمایید.