بروزرسانی: 02 دی 1404
معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون
معرفی 23 مورد از معروف ترین غذاهای محلی شمالی + عکس سفرزون
رستوران شاطر عباس یکی از بهترین رستوران های شیراز است که محبوبیت آن بین اهالی شیراز و مسافران بسیار زیاد است. این رستوران در قسمت پشتی سرای مشیر شیراز قرار دارد و دری کوچک دارد. این رستوران فضایی نوستالژیک و سنتی دارد و جذابیت خاصی در فضا حاکم است. انواع غذاهای ایرانی و اصیل شیرازی در این رستوران طبخ می شود.
- ممکن است با کمی گشت وگذار در وب گیج شده و متوجه نشوید که مجبوس لحم با برنج مجبوس یکی است یا خیر.
- روی قوورت بادمجان را با بادمجان سرخ شده، نعنا داغ و دارچین تزئین کنید.
- این رستوران در بنایی تاریخی با قدمت ۲۴۰ سال ساخته شده که حضور در آن می تواند اوقات دلنشین و آرامی را برایتان به ارمغان آورد.
این غذا می تواند به تنهایی خستگی راه را از تن شما بیرون بیاورد و اشتهای شما را باز کند. به طور کلی می توان گفت شیرازی پلو یکی از غذاهای مهم و اصل شیرازی ها می باشد که با یک بار تست کردن آن هرگز نمی تواند طعم بی نظیر این غذا را فراموش کنید. مردمان شیرازی گاهی اوقات آش سبزی را از مغازه هایی که مشغول پختن هستند تهیه می کنند، مخصوصا صبح جمعه ها در کنار این مغازه ها صف هایی را ایجاد می کنند که غیر قابل وصف است. باقلاقاتق، اناربیج، کال کباب به عنوان غذای ساده شمالی شناخته می شود. توجه داشته باشید که برای جلوگیری از هدررفت نان باید آن را در پارچه نگهداری کرد و برای حفظ تازگی نان ها برای طولانی مدت آن ها را در فریزر گذاشت. با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید.
فرم درخواست مشارکت در برنامه با متخصصان غذا ونوشیدنی
مواد اصلی برای درست کردن کوفته قمی مشابه کوفته های دیگر است، یعنی به گوشت چرخ کرده، برنج آبکش شده، پیاز و ادویه جات نیاز دارد. تفاوت کوفته قمی با سایر کوفته ها استفاده از سبزی های معطر مختلف، آب غوره، نخودفرنگی و فوت کوزه گری قمی ها در طبخ آن است. آش یکی از غذاهای سنتی ایران است که یک ریزه کاری کوچک یا یک ماده خاص می تواند طعم آن را 180 درجه تغییر دهد. کرمانشاهی ها یک آش سنتی و محلی به نام آش عباسعلی یا آش وسلی دارند که قدمت آن به 200 سال قبل برمی گردد. علت نام گذاری این آش این است که در ایام قدیم فردی به نام عباسعلی این آش نذری را در ماه افطار بین روزه داران پخش می کرد و به قدری طعم آن لذیذ بود که همه خواهان دستور پختش بودند. برای تهیه خورش ریواس کافی است پیاز، گوشت خورشتی و ریواس خام پوست گرفته شده در کنار نمک، فلفل، زردچوبه و سبزهای معطری مثل نعنا و جعفری پخته شوند.
شرکت های هواپیمایی ایران به روایت آمار
این کباب خوشمزه از غذاهای محلی پرطرفدار ایرانی به شمار می آید. زیره پلو که از غذاهای محلی کرمان است، در عین سادگی آن، غذایی سالم و خوشمزه است. همان طور که از اسم این غذا مشخص است، با زیره تهیه می شود که می تواند تنها زیره سیاه یا مخلوطی از زیره سیاه و سبز باشد. از آنجایی که زیره، از ادویه ها و سوغاتی های معروف کرمان است، آن ها اغلب در غذاهای خود از این افزودنی پرخاصیت و مقوی بسیار استفاده می کنند. البته مشابه این غذا را می توان در غذاهای محلی مازندران هم پیدا کرد، اما مواد تشکیل دهنده هر دو کمی با هم متفاوت است. استان هرمزگان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و خصوصیات اقلیمی که دارد، دارای غذاهای متنوع و خوش آب و رنگ است.
نان لاکو گیلانی از آرد برنج، آرد گندم، آب و زعفران تهیه شده و بافت خشکی دارد. بر اساس آداب و رسوم اقوام مختلف ایرانی، در هر شهر و روستا نان های مختلفی تهیه می شود. برای نمونه در مناطق سردسیر در خمیر نان از چاشنی های گرم مانند زنجبیل یا فلفل استفاده می کنند.