غذا بدون گوشت و مرغ چی بپزم انواع غذاهای ایرانی و خارجی
انتشار: شهریور 16، 1401
بروزرسانی: 02 دی 1404

غذا بدون گوشت و مرغ چی بپزم انواع غذاهای ایرانی و خارجی

غذا بدون گوشت و مرغ چی بپزم انواع غذاهای ایرانی و خارجی

این غذا را معمولاً در مهمانی ها و در مجالس مهم سرو می شود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی می کنند و با مواد مخصوص پر می کنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیازداغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل می شود. به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را می بینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان غذاهای سنتی لذیذی دارند. بین هزاران غذای محلی و سنتی چندین غذا به دلیل طعم خیلی خوبی که دارند از غذاهای دیگر معروف تر ند و تعداد طرفدارانشان هم بیشتر است.

  • تنوع غذاهای ایرانی به دلیل هم نشینی اقوام مختلف در طی این سالیان با ایرانی ها و به دلیل سنت ها و مراسمات گوناگون، بسیار زیاد است.
  • مطمین باشید که غذاهای ایتالیایی بیشتری را نیز بزودی برایتان در سایت مرکز آموزش آنلاین آشپزی قرار خواهیم داد.
  • برای درست کردن این شیرینی کافی است بعد از این که نشاسته را با آب هم زدید و از صافی رد کردید در یک قابلمه بریزید و شیره انگور را به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه موساکا، یک سس متشکل از گوشت و گوجه فرنگی با بادمجان به صورت لایه ای چیده شده و روی آن سس سفید یا بشامل (béchamel)ریخته می شود.
  • تصور کنید با یک برگر روبه رو هستید کـه بجای نان از برنج استفاده میشود و داخلش هم ماهی، سبزیجات و سس تریاکی قرار داده میشود.

درنهایت عصاره تمر هندی را افزوده و از روی حرارت برمی داریم. ماهی را داخل ظرف گذاشته و هر سبزیجاتی که مایل هستید، کنار آن بچینید. سپس مقدار کمی آب داخل ظرف بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید.ظرف را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. سپس فویل را بردارید، مقداری زعفران روی ماهی بریزید و فر را به مدت ۱۰ دقیقه روی حالت گریل بگذارید تا سطح ماهی طلایی رنگ شود.

۷. گولاش؛ غذای ملی مجارستان

همان طور که در فهرست بالا مشاهده کردید از مرغ می توان برای تهیه انواع غذاها با طعم متفاوت و حتی سالاد استفاده کرد. استفاده از سس و ادویه جات مختلف برای طعم دادن به مرغ و از بین بردن بوی آن در غذاهای ایرانی و خارجی رایج است. در این راستا و در ادامه این مقاله به طرز تهیه چند نمونه از این غذاها اشاره می کنیم. کله گوسفند یک غذای سنتی است که در بسیاری از مناطق دنیا ازجمله اطراف مدیترانه و شمال اروپا سرو می شود. کله پاچه معمولاً به صورت دست نخورده و گاهی بامغز سرو می شود (به خاطر ضرر مصرفش کمتر خورده می شود).

مطالب مرتبط آموزش آشپزی

بطورکلی کنیش از موادی همچون گوشت چرخ کرده، پیاز، پوره  سیب زمینی و پنیر تشکیل می شود که برای آماده سازی آنها را درون یک خمیر قرار داده و سرخ می کنند. البته کنیش در تمام کشورها به این شکل طبخ نمی شود و در هر کشور دستور پخت خاصی دارد. حتی در بعضی از رستوران ها بجای گوشت از ماهی استفاده می شود. یک پنکیک یک کیک تخت است که اغلب نازک است و از نشاسته تهیه می شود که ممکن است حاوی تخم مرغ، شیر و کره باشد و در سطح گرم ماهی تابه با روغن یا کره پخته می شود.

برند دکتر کلودرز از محبوبیت زیادی در دنیا برخوردار است و از بین محصولات دکتر کلودرز غذای خشک، سوپ ها و هم چنین پوچ های این برند طرفداران زیادی بدست آورده است. برای به دست آوردن صدف های گردن غازی ابتدا باید از درون قایق به آب پریده، از تشکیلات سنگی تیزی بالا رفت که دائما در معرض شلاق های شدید امواج قرار دارند. بهترین صدف های گردن غازی در مناطقی با امواج بسیار بلند و قوی زندگی می کنند که این موضوع برداشت آنها را از روی صخره ها بسیار خطرناک می کند. امواج می توانند متغیر بوده و در ترکیب با جریان های اقیانوسی قوی، جان ماهیگیر را در کسری از ثانیه بگیرند.